Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Noul tip de inscriere la clasa zero ii bulverseaza pe profesori

Inscrierea la scoala e o operatiune extrem de complicata in Romania. Fie ca vorbim despre clasa pregatitoare, fie ca vorbim despre clasa I.

Vezi și

Sunt mii de parinti care cauta un loc. Cauta ceva ce deja nu mai exista. Clasele sunt ocupate de copiii care acum sunt in clasa 0, iar din septembrie vor fi clasa I. “Noi nu avem inscriere in clasa I. Inscrierea din clasa Ii este ca o exceptie”, a declarat Constantin Treistaru, inspectorul scolar general al Capitalei.

O exceptie care doar in Bucuresti afecteaza 2.000 de copii. Nici profesorii nu inteleg mare lucru. Din inscrierile la clasa 0 de data aceasta. N-au avut cozi la poarta scolii, in schimb le-a scos peri albi formularul de pe internet. In alte scoli. nici sistemul nu a fost de mare ajutor. “Pana ne-am obisnuit cu inscrierea on-line de anul acesta a mers un pic mai incet, nu merg calculatoarele chiar cum trebuie”, a explicat Ioan Mosneag, directorul Scolii nr. 6, Sibiu

Dupa atatea probleme, un risc in plus chiar nu mai conta. Multi parinti au ales o alta scoala decat cea de langa domiciliu. Poate merge.

La toamna, 200.000 de copii vor intra in clasa 0. Inscrierile continua pana pe 22 aprilie. Apoi, va urma etapa a doua pentru copiii care nu au prins un loc la scoala dorita de parinti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Noul tip de inscriere la clasa zero ii bulverseaza pe profesori