Antena Meniu Search
x

Nu rata Black Friday la Sevda Diamonds! Cea mai mare reducere din an la bijuteriile cu diamante

Să dăruiești o bijuterie cu diamant va fi întotdeauna o alegere inspirată, iar Sevda Diamonds îți vine în ajutor, întrucât deschide Black Friday-ul din lumea bijuteriilor cu o reducere de minus 20 la sută pentru toate bijuteriile ( www.sevda.ro/diamante ) din aur 18K încrustate cu diamante.

de Redactia Observator

la 13.11.2019, 12:17

Să dăruiești o bijuterie cu diamant va fi întotdeauna o alegere inspirată, iar Sevda Diamonds îți vine în ajutor, întrucât deschide Black Friday-ul din lumea bijuteriilor cu o reducere de minus 20 la sută pentru toate bijuteriile ( www.sevda.ro/diamante ) din aur 18K încrustate cu diamante.

Sevda Diamonds, primul retailer din România care oferă 20 la sută discount pentru bijuteriile cu diamante, îți pune la dispoziție o gamă variată de coliere, cercei, brățări, inele și alte accesorii din colecțiile premium, pe care le poți achiziționa în perioada 15-17, respectiv 22-24 noiembrie, la preț redus.

Așadar, dacă te numeri printre amatoarele de bijuterii ori pur și simplu îți dorești să faci cadou o bijuterie sofisticată, profită din plin de discount-urile oferite de Sevda Dimonds pentru toate produsele din gama sa.

Bijuteriile din aur 18 k cu diamante, reduse cu 20 la sută

Dacă te gândești de mult timp să-ți ceri în căsătorie partenera de viață, atunci trebuie să profiți de promoțiile de Black Friday. Sevda Diamonds îți oferă reduceri de până la 20 la sută la inele de logdnă din aur 18 k cu diamante, bijuteriile fiind realizate atât din aur alb, cât și galben, fiind perfecte pentru a satisface chiar și cele mai sofisticate preferințe. De asemenea, în colecția Sevda găsești și cercei cu diamante, potriviți pentru a întregi orice ținută elegantă.

Bijuteriile din argint 925, reduse cu 30 la sută

Persoanele pasionate de frumos și de bijuterii din argint vor găsi, de Black Friday, numeroase accesorii realizate din argint 925, la prețuri cu 30 la sută. Așadar, dacă vrei să-ți completezi colecția de accesorii din argint, poți să profiți de promoțiile de la Sevda, întrucât ai la dispoziție inele, cercei, brățări și chiar coliere.

30% la produsele din cristal Bohemia, argintate și decorative

Sevda Diamonds scade prețurile de Black Friday și la produsele din cristal Bohemia, argintate și decorative. Așadar, dacă vrei să faci cadouri inspirate, pentru cele mai sofisticate gusturi, trebuie să știi că găsești seturi de boluri sau de pahare, dar și vaze, care în perioada 15-17, respectiv 22-24 noiembrie, vor avea prețurile reduse cu până la 30 la sută.

Promoția este disponibilă în weekend-urile 15-17 și 22-24 noiembrie, online (www.sevda.ro) începând cu orele 00:00 iar în toate magazinele din toată țară începând cu orele de deschidere ale Mall-urilor: Poți consulta lista completă cu magazinele Sevda (www.sevda.ro/magazine) din toată țara aici. Găsește-l pe cel mai aproape de ține!

Fondată în 1993, Sevda este o afacere de familie dezvoltată din dorința de a oferi diversitate pe piața bijuteriilor din România.

Pentru că bijuteriile sunt o parte esențială din stilul unei femei, Sevda Diamonds le oferă veritabile simboluri ale amintirilor și poveștilor pe care își doresc să le păstreze pentru întreaga viață.

“De peste 25 de ani, ne străduim să le oferim clienților noștri mai mult decât bijuterii, anume,să le fim alături pentru împlinirea dorințelor lor.

În drumul nostru, ne definesc: tradiţia, încrederea și rafinamentul. Ţinem cont de experienţele trecutului şi ne raportăm la viitor, anticipând necesităţile şi cerinţele clienților noștri “.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Nu rata Black Friday la Sevda Diamonds! Cea mai mare reducere din an la bijuteriile cu diamante