Nu ştiai asta! Ce NU AI VOIE să pui în SANDVIŞ!
Fie că este vorba despre sandvişul pus copiilor la şcoală, fie că este vorba despre gustarea de la serviciu, ceea ce mulţi nu ştiu este faptul că anumite ingrediente pe care le folosim sunt nocive pentru sănătate.
Fie că este vorba despre sandvişul pus copiilor la şcoală, fie că este vorba despre gustarea de la serviciu, ceea ce mulţi nu ştiu este faptul că anumite ingrediente pe care le folosim sunt nocive pentru sănătate.
1. Sosurile sau maioneza. Conţinutul mare de calorii, conservanţi şi coloranţi prezintă riscuri pentru sănătate, motiv pentru care specialiştii recomandă să foloseşti alternative mai sănătoase, precum humusul.
2. Carne procesată. Varietăţile de mezeluri conţin numeroşi conservanţi sau aditivi, fiind totodată alimente bogate în sare şi calorii. De cele mai multe ori, producătorii folosesc părţi ale animalului ce, în mod firesc, ar trebui aruncate.
3. Pâine albă. Studiile au arătat că persoanele care consumă în mod frecvent pâine albă sunt predispuse cu până la 40% să dezvolte probleme de greutate.
4. Brânza topită sau felii. Are un nivel ridicat de calorii, sare, conservanţi şi alte elemente care se pot dovedi nocive pentru sănătate. Înlocuieşte-o cu guacamole sau alte creme tartinabile din legume.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰