Antena Meniu Search
x

Nu vocea, ci distracţia a contat la Târgu Mureş! Tineri din toată ţara au luat parte la Festivalul Național Studențesc de Satiră și Umor

Tineri adunaţi din toată ţara la Festivalul Național Studențesc de Satiră și Umor au participat la un concurs de karaoke.

Vezi și

Tineri adunaţi din toată ţara la Festivalul Național Studențesc de Satiră și Umor au participat la un concurs de karaoke. Nu unul obişnuit, ci unul cu heliu, substanţă care modifică vocea.

Studenţi şi actori. Cu voce sau fără. Aseară - s-au distrat la unison. Prieten de nădejde le-a fost heliul.

Concursul inedit a fost organizat în prima seară a celei de a 19-a ediţie a festivalului naţional studenţesc de satiră şi umor de la Târgu Mureş.

Tânăr din Botoşani, student la Constanţa: "Noi oricum ne distrăm. Suntem artişti şi ne distrăm oriunde şi oricum. Este o scuză. Băi, am voce, dar e heliul, nu eu. Am voce, dar heliul m-a dezavantajat. Deci e bine şi pentru cei care au voce şi pentru cei care n-au voce."

Concurenţi sau doar tineri puşi pe distracţie, cu toţii au fost câştigători aseară. Marele premiu obţinut de cei prezenţi a fost distracţia pe cinste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Nu vocea, ci distracţia a contat la Târgu Mureş! Tineri din toată ţara au luat parte la Festivalul Național Studențesc de Satiră și Umor