Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nuntă cu doar 8 persoane, conform Ordonanței Militare, la Cluj: "Puteți să îi faceți cu ochiul miresei!" (video)

Nuntă cu doar 8 persoane, conform Ordonanței Militare, la Cluj: "Puteți să îi faceți cu ochiul miresei!", a spus femeia, ofițer de stare civilă, care i-a cununat pe tineri.

de Cosmin Stăniloiu

la 06.04.2020 , 15:29

Coronavirus în România Nuntă cu doar 8 persoane, conform Ordonanței Militare, la Cluj: "Puteți să îi faceți cu ochiul miresei!" (video) - Captură video
  • Legea reduce la 8 numărul aprticipanților la o nuntă.
  • Doi tineri din Cluj au respectat întocmai legea.

Nuntă cu doar 8 persoane, conform Ordonanței Militare, la Cluj: "Puteți să îi faceți cu ochiul miresei!", a spus femeia, ofițer de stare civilă, care i-a cununat pe tineri.

Ioana și Filip programaseră de multă vreme că vor merge pe 5 aprilie în fața ofițerului de stare civilă și vor spune Da. Cei doi tineri din Cluj au respectat programarea nunții, chiar dacă au fost nevoiți să se supună regulilor Ordonanței Militare, care spune că maxim 8 oameni pot fi prezenți la un astfel de eveniment.

Așa să se face că cei doi au mers alături de nașii lor la nuntă, au spus un Da hotărât, iar femeia care i-a cununat a avut prezență de spirit și la final i-a spus mirelului, în locul tradiționalului "acum puteți săruta mireasa": "Puteți să îi faceți cu ochiul miresei!"

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile, devenite virale, au fost postate pe pagina de Facebook a unui prieten al mirilor, Valentin Vesa.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Nuntă cu doar 8 persoane, conform Ordonanței Militare, la Cluj: "Puteți să îi faceți cu ochiul miresei!" (video)