Antena Meniu Search
x

Nuntă printre puhoaie, la Suceava. Doi tineri au mers pe jos, printre copaci căzuţi şi prin noroaie, ca să-şi unească destinele

Doi tineri din Suceva au înfruntat dezastrul rămas în urma inundaţiilor şi au mers pe jos, printre copaci căzuţi şi prin noroaie, pentru a ajunge în biserica unde urmau să se cunune.

Vezi și

Doi tineri din Suceva au înfruntat dezastrul rămas în urma inundaţiilor şi au mers pe jos, printre copaci căzuţi şi prin noroaie, pentru a ajunge în biserica unde urmau să se cunune. E o dovadă că viaţa merge înainte şi că trebuie să găsim în noi puterea de a ne bucura de ea.

În sandale albe şi într-o rochie imaculată, o mireasă înaintează pe drumul surpat de puhoaie. Merge alături de alesul inimii ei, spre biserica în care îşi vor uni destinele. Este imaginea care a adus bucurie în mijlocul dezastrului.

Alexandra şi Andrei s-au cunoscut acum 6 ani, pe când erau la liceu. Au decis să rămână împreună pentru totdeauna, dar, precum în poveşti, au mai avut de trecut printr-o încercare.

Drumul spre biserica în care urmau să se cunune a fost surpat de apele râului Suha, pe o distanţă de cincizeci de metri. S-a întâmplat chiar în timp ce mireasa era la coafor.

Mirele o aştepta răbdător, pe partea cealaltă a drumului. 

Andrei Croitoru: "Am stat, am sperat ca se va da drumul. Am vazut ca nu si nu, am lasat toti masinile aici si am luat-o pe jos, printre copaci, printre noroi."

"Eu, cand l-am vazut ca a ajuns in fata curtii mele, am inceput sa plang. Si i-am multumit lui Dumnezeu" a mărturisit mireasa.

Cu tot alaiul şi cu o întârziere de trei ceasuri, au ajuns pe jos până la biserică. Nu şi-au pierdut nicio clipă bucuria. 

Pe aici erau foarte multi oameni care spuneau: bai, mirii astia nu plang! Cum nu plang?! Nu plangeam, eram cu zambetul pe buze, ca stiam ca se rezolva totul", mai povesteşte tânăra.

Fotografiile cu alaiul de nuntă ce înfruntă dezastrul rămas în urma potopului au ajuns şi pe reţelele de socializare. Mirii primesc acum felicitări din toată România, iar mulţi îi asigură că, aşa cum spune tradiţia populară, vor fi foarte bogaţi, pentru că la nunta lor a plouat atât de mult. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Nuntă printre puhoaie, la Suceava. Doi tineri au mers pe jos, printre copaci căzuţi şi prin noroaie, ca să-şi unească destinele