Antena Meniu Search
x

Căsătorii de o zi pe pârtia de la Clăbucet

Adrenalina, dragostea şi emoţiile au încălzit astăzi pârtia Clăbucet din Predeal. Zeci de tineri s-au căsătorit pentru o zi.

Vezi și

Adrenalina, dragostea şi emoţiile au încălzit astăzi pârtia Clăbucet din Predeal. Zeci de tineri s-au căsătorit pentru o zi. În luna iubirii, a fost o surpriză organizată special pentru ei. Nu au fost lăsaţi deoparte nici ceilalţi turişti.

Direct pe pârtie, fără haine de gală, ci pe schiuri, şi cu martori necunoscuţi, tinerii îndrăgostiţi au spus astăzi "da" în faţa microfonului. Pentru o zi. 

Zeci de tineri au acceptat provocarea şi şi-au unit destinele pe loc, pe pârtia Clăbucet.

Un început cu emoţii a fost şi pentru cei care şi-au făcut curaj să urce pentru prima dată pe schiuri.

Aglomeraţie a fost şi pe patinoarul de la baza pârtiei, dar mai ales la săniuş.

Cristina Frențiu, președinte, Asociața Oamenilor de Afaceri din Predeal: "100% grad de ocupare. Un pic preţurile au scăzut în această perioadă mai ales la echipamente. Avem promoţii."

Pe pârtia Clăbucet, orice echipament de schi se închirează cu 25 de lei pe zi. La cazare, preţurile au scăzut, faţă de acum o săptămână. De la 400 de lei, camera dublă pe noapte, până la 300 de lei.

Marius Câmpeanu, directorul centrului de Promovare turistică Predeal: "Pârtiile sunt în perfectă stare. Acum toate pârtiile sunt deschise. La fel instalaţiile pe cablu. Statul de zăpadă undeva pe Clăbucet e aproape de un metru."

După o zi pe pârtie, aseară, în Poiana Braşov, a fost sărbătorită dragostea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Căsătorii de o zi pe pârtia de la Clăbucet