Antena Meniu Search
x
LIVE

Nunțile în pandemie, tendințe și prețuri

Iubirea este mai molipsitoare ca orice virus. O demonstrează sutele de tineri care au ales să-şi pregătească ziua cea mare, chiar dacă nunţile ar putea fi interzise, iar petrecerile cu sute de invitaţi au devenit de mult doar o amintire.

De Redactia Observator la 12.10.2020, 17:20
Vezi și
  • La târgurile de profil oferta a fost şi ea adaptată vremurilor.
  • Rochiile albe de mireasă ar putea fi înlocuite de costume lejere. 

Cu gândul la nuntă, zeci de cupluri au venit să vadă tendinţele de anul viitor în materie de rochii, costume şi accesorii pentru ziua cea mare. Nu doar locaţia şi numărul de invitaţi a fost modificat de pandemie ci şi stilul vestimentar.

Reprezentant: În aceasta perioadă, lumea optează pentru costumele cu rever detaşabil. Se dau, ulterior mai putând fi purtate şi la alte evenimente. Noi lucrăm numai cu fibră naturală, cum ar fi lana şi caşmirul.

Pentru viitoarele mirese care şi-au tot amânat nunta designerii au venit cu o propunere îndrăzneaţă: costumele casual. Lejere şi versatile costumele pot ţine locul rochiilor de mireasa sau - de ce nu - pot fi purtate şi la alte ocazii. În ciuda ofertelor tinerele visează tot la rochia albă de mireasă.

Şi cum pandemia se simte în toate buzunarele, expozanţii au lăsat şi ei din preţ. Aşa că viitoarele mirese şi-au putut cumpăra rochia mult visată la un preţ mult mai mic.

Loredana Suciu, administrator: Rochiile sunt cu un discount considerabil. Noi din sectorul nunţilor nu doar rochii, ci şi alte servicii sau produse destinate nunţii ne-am aliat cu cei de la Horeca, pentru că desi avem voie să dechidem, tinerii nu ştiu ce sa faca si daca vor face nunta in viitorul apropiat.

Şi cum nunta înseamnă mai mult decât rochia albă şi costumul de ginere, viitorii însurăţei au putut să-şi aleagă invitaţiile, decoraţiunile ideale, mărturiile şi chiar serviciile foto-video. Cadre cu cei 2 miri la standul foto

Pandemia i-a costat scump pe cei care fac din nunţi o afacere. 90 la sută sunt pierderi, spun reprezentanţii acestui domeniu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Nunțile în pandemie, tendințe și prețuri