Antena Meniu Search
x

Nuţu Cămătaru a cerut înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu

Noul cod penal nu-i e străin nici celui mai temut cămătar din Capitală, Nuţu Cămătaru. Aşa că vrea şi el să beneficieze de noile prevederi. Ion Balint a cerut înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Vezi și

 Aşa că la Înalta Curte, toată floarea cea vestită a familiei, membri mai vechi.şi mai noi, a venit să-l susţină în faţa magistraţilor. Proaspăta nevastă, deja cunoscuta Braziliancă, a stat ore întregi cu sufletul la gură în sala de aşteptare a Curţii Supreme pentru a afla decizia.

Şi doar în inimă o poartă. Fizic, pe noii însurăţei îi despart gratiile şi zidurile arestului preventiv de care Nuţu, nu prea reuşeşte să scape. De când cu noile coduri, liderul Cămătarilor a studiat în celulă şi a făcut şi el cereri. Vrea arest la domiciliu. Şi motivul este cât se poate de clar.

În faţa magistraţilor, însă, motivul cererii de înlocuire a măsurii preventive a fost mai puţin.conotativ.

Şi, la susţinere, au venit Sile, fratele lui, Mario, nepotul şi, bineînţeles, Brazilianca, noua nevastă îmbrăcată din cap până în picioare cu haine de firmă de câteva mii de euro fiecare.

În timp ce Brazilianca nu vorbea cu presa, Sile Cămătaru trăia momentul judecăţii fratelui mai mare cu emoţii. Emoţiile încă nu i-au trecut, pentru că magistraţii nu au dat nici până acum o soluţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nuţu Cămătaru a cerut înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu