Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 19 ani din Prahova a rămas paralizată, după ce a încercat să-şi ia viaţa

Dragostea a paralizat-o de la brâu în jos, pe o adolescentă de 19 ani, din Câmpina. Camelia s-a aruncat de pe un pod, după ce mama ei i-a interzis o relaţie cu un tânăr aflat în plasament, la o familie din oraş. A avut şansa să fie văzută de o şoferiţă, care a chemat imediat ambulanţa. Este stabilă acum, dar are probleme neurochirurgicale care necesită transferul ei la un spital din Bucureşti.

Vezi și

 Dragostea a paralizat-o de la brâu în jos, pe o adolescentă de 19 ani, din Câmpina. Camelia s-a aruncat de pe un pod, după ce mama ei i-a interzis o relaţie cu un tânăr aflat în plasament, la o familie din oraş. A avut şansa să fie văzută de o şoferiţă, care a chemat imediat ambulanţa. Este stabilă acum, dar are probleme neurochirurgicale care necesită transferul ei la un spital din Bucureşti. Deşi a mai încercat să-şi ia viaţa, părinţii n-au fost atenţi la problemele fiicei lor.

Mama scrie mesaje disperate pe Facebook. Spre ea s-au îndreptat reproşurile Cameliei, după ce femeia i-ar fi interzis relaţia cu un băiat aflat în plasament, la o familie din Câmpina. Camelia a vrut să se răzbune renunţând la viaţă.

În repetate rânduri, tânăra a postat mesaje pe reţelele de socializare, în care cerea să fie iubită şi înţeleasă. Mama nu a încercat să-şi înţeleagă fiica, nici după ce Camelia a mai încercat să-şi ia viaţa.

Psihologii îi sfătuiesc pe părinţi să fie mai atenţi la probleme adolescenţilor şi să ţină cont şi de dorinţele lor atunci când i-au decizii. În România, numărul sinuciderilor a crescut de zece ori faţă de acum 15 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O adolescentă de 19 ani din Prahova a rămas paralizată, după ce a încercat să-şi ia viaţa