Antena Meniu Search
x

Cine e de vină în cazul fetiţei hrănite doar cu lapte de capră!

Adolescenta de 19 ani care cântăreşte doar 16 kilograme a fost hrănită toată viaţa cu lapte de capră. Asta pentru că mama ei cu probleme psihice o considera sugar, iar celor din jur nu le-a păsat.

Vezi și

Nici medicului de familie, nici celor din comisia care i-a acordat ajutorul de handicap, nici autorităţilor locale, nici măcar rudelor.

Cumnatul adolescentei, care-i este şi tutore zice acum că fata nu poate să mănânce altceva. Şi se consideră nevinovat. Dar poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru rele tratamente. Acesta e singurul dosar penal făcut în acest caz.

Adina se uită la banane ca la un lucru sfânt! Le vede ca pe o minune. Fac parte din noul ei univers. În fiecare zi, e tot mai mare. Şi, totuşi, atât de departe de normalitate. Adina trebuie să recupereze 19 ani trăiţi doar cu lapte de capră.

E greu de crezut că medicii care o vedeau în fiecare an, la comisia pentru ajutorul de handicap, nu şi-au dat seama că e un caz grav.

Şi că are nevoie de ajutor specializat. Au semnat pentru confirmarea handicapului şi-au uitat de ea. Mirându-se că fata se încăpăţânează să trăiască.

Li s-a părut normal şi când mama, bolnavă psihic, îşi vedea fata ca pe un sugar, fericită că o poate hrăni cu lapte şi că o ridica uşor în braţe, deşi are 19 ani!

Deşi poate ar avea ceva de spus, Adina e singura persoană împăcată. Şi fericită. Învaţă să se joace, să mănânce. E o adolescentă cu statura unui copil de şase - şapte ani şi cu mintea unuia de trei ani. Dar care poate spune că s-a născut din nou. Cu o altă şansă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cine e de vină în cazul fetiţei hrănite doar cu lapte de capră!