Antena Meniu Search
x

O angajată din Botoşani este trezită de colegi

O angajată din Botoşani are un sistem de trezire, unic în lume.

Vezi și

Pentru că salariata nu ajunge niciodată la timp, în zilele de lucru, colegii ei sunt obligaţi să îi reamintească doamnei că soarele a răsărit şi o nouă zi de muncă începe. Şi asta nu oricum ci printr-o directivă specială venită chiar de la şefi.

"Bună dimineaţa. Vă informez că este ora 6.45. Conform Regulamentului intern aveti datoria de a vă prezenta la unitate cel târziu până la ora 7:25. Vă doresc o zi bună!"

Aşa sună alarma unei angajate din Botoşani. În fiecare dimineaţă, doamna găseşte că este foarte greu să se trezească dis de dimineaţă pentru a ajunge la timp la birou. Şi se pare că nu găseşte nimic mai revigorant decât un apel de la colegii de lucru, obligaţi printr-o directivă scrisă să îi reamintească doamnei că este zi de muncă.

Femeia nu ar suferi nici de vreo condiţie care să o împiedice să se trezească la timp. Mai degrabă, povestea aduce a schiţă de Caragiale.

Şeful departamentului nu consideră de cuviinţă să îi atragă personal atenţia salariatei lui. Aceasta ar deţine dealtfel şi ea o funcţie importantă, şi de acum, o alarmă de care au parte, de obicei, numai musafirii unui hotel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O angajată din Botoşani este trezită de colegi