Antena Meniu Search
x

O avocată din Ilfov susţine chiar că a fost jefuită de menajera filipineză

Să ai bonă filipineză nu mai este chiar la modă. Tot mai multe vedete au decis să renunţe la serviciile acestora. Motivele sunt diferite.

Vezi și

Adriana Bahmuţeanu şi-a concediat cele două menajere din Filipine pentru că ar fi venit acasă, de la discotecă, cam aghesmuite.

Anamaria Prodan a angajat şi ea, în 2011, o filipineză pentru ca aceasta să aibă grijă de mezinul familiei. La început, realizatoarea TV a fost încântată de faptul că bona vorbea limba engleză. Dar nu i-a mai reînnoit contractul.

Ultima pe lista dezamăgiţilor este o avocată din Clinceni, care a angajat la sfârşitul lui 2012, o bonă din Filipine. O plătea cu 460 de dolari pe lună.

După Revelion, filipineza a dispărut. Avocata a realizat că din casă lipsesc 3500 de euro, 500 de dolari şi ştampila de la cabinetul de avocatură

În schimb, filipineza şi-a lăsat în casă, propriile bagaje. Avocata şi-a reclamat fosta angajată la poliţie. Reprezentantul filipinezilor în România i-a spus avocatei că bona i s-a plâns că nu a fost lăsată să meargă la biserică.

Poliţiştii vor face lumină în acest caz. Femeia, care lucra ca menajeră urmează să fie audiată pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O avocată din Ilfov susţine chiar că a fost jefuită de menajera filipineză