Antena Meniu Search
x

O bătrână din Arad a murit intoxicată cu fum

O bătrână din Arad a murit intoxicată cu fum în această dimineaţă. Se încălzea cu o sobă electrică pe care a pus hainele la uscat

Vezi și

O bătrână din Arad a murit intoxicată cu fum în această dimineaţă. Se încălzea cu o sobă electrică pe care a pus hainele la uscat. Iar îmbrăcămintea a ars mocnit.

Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa ca să intre în apartament. Aerul era irespirabil din cauza fumului sufocant. A fost găsită o persoană de 83 de ani, în stop cardio-respirator, scoasă şi predată căte echipajul smurd în vederea aplicării manevrelor de resuscitare. Medicii au încercat să o readucă la viaţă mai bine de o oră, dar bătrâna a murit. Femeia locuia singură în blocul din centrul Aradului. Şotul său, fost avocat, a murit cu ani în urmă iar cele două fiice sunt stabilite în Germania. Apartamentul nu era racordat la sistemul de încălzire iar femeia folosea o sobă electrică.

Pe aparatul de încălzit s-au găsit o grămadă de materiale textile care a luat foc. Hainele pe care le pusese la uscat au luat foc şi au ars mocnit, iar bătrâna s-a sufocat de la fum.

Vecinii spun că se aşteptau la aşa ceva mai ales că bătrâna a mai dat foc la casă şi în trecut. Iar ieri l-a inundat pe vecinul de dedesubt. Cadavrul a fost dus la morgă pentru autopsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O bătrână din Arad a murit intoxicată cu fum