Antena Meniu Search
x

O ceartă cu iubita l-a împins pe un tânăr din Piteşti la un gest mortal

Dezamăgit de viaţă şi de relaţia amoroasă care se terminase de aproape o săptămână, bărbatul s-a sinucis în apartamentul în care stătea cu chirie

Vezi și

Dezamăgit de viaţă şi de relaţia amoroasă care se terminase de aproape o săptămână, bărbatul s-a sinucis în apartamentul în care stătea cu chirie

Dragostea, dar mai ales neînţelegerile cu femeia iubită, l-ar fi dus pe tânărul de 32 de ani în pragul disperării.

Sora lui l-a găsit fără suflare, în uşa dormitorului pe care până nu demult tânărul îl împărţise cu femeia cu care a avut o relaţie în ultimii doi ani. Totul părea să meargă bine, până acum şase luni când s-au mutat împreună. Atunci au început şi certurile.

Dar în spatele liniştii, de o săptămână, Alin ascundea o durere prea mare. Despărţirea de femeia pe care a iubit-o l-ar fi marcat iremediabil. Nu a reuşit să depăşească momentul. Ba chiar ar mai fi încercat odată să-şi ia viaţa. Sora lui a intervenit însă atunci la timp. Apoi tânărul părea că luptă să meargă mai departe. Pe pagina lui de socializare, postase cu doar o zi înainte mesaje motivaţionale. Dar gestul lui a demonstrat contrariul.

În urma lui, bărbatul nu ar fi lăsat niciun bilet prin care să-şi explice gestul. S-ar fi destăinuit unei prietene, dar fata nu a crezut că se va ajunge la aşa ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » O ceartă cu iubita l-a împins pe un tânăr din Piteşti la un gest mortal