Antena Meniu Search
x

Copilă de 16 ani, violată şi omorâtă!

O copilă de 16 ani şi-a găsit sfârşitul aseară în mâinile iubitului ei. Tânărul a ucis-o după ce a iubit-o. Trupul fără viaţă al fetei a fost găsit într-o clădire dezafectată, unde cei doi se întâlneau în ultima vreme ca să se bucure de intimitate

Vezi și

"Un coleg de-al meu îmi zice că o găsi pe fată aicia, în locul ăsta", spune un martor. 

Bărbatul s-a albit la faţă când a văzut-o pe tânără fără suflare. A chemat ambulanţa, dar medicii nu au mai putut face nici ei nimic. Se pare că, înainte să-i ia viaţa, tânărul a întreţinut relaţii sexuale cu fata.

Cei doi erau împreună de 6 luni. Clădirea abandonată, care pe vremuri a fost şcoală pentru copii abandonaţi, devenise loc de întâlnire pentru cei doi.

Acolo puteau fi singuri, chiar dacă decorul, cu pereţi murdari şi geamuri sparte, arăta sinistru. Ieri, adolescenta n-a trecut pe la şcoală. S-a întâlnit cu prietenul ei.

Fata de 16 ani era dintr-o comună din Olt şi mergea la liceu în Balş. Iubitul ei, cu 2 ani mai mare, s-a predat singur la poliţie. Le-a povestit anchetatorilor că a ucis-o după o criză de gelozie. Riscă acum să înfunde puşcăria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copilă de 16 ani, violată şi omorâtă!