Antena Meniu Search
x

O crima petrecuta acum 13 ani si-ar putea gasi abia acum adevaratul vinovat!

De un an de zile, un tanar din Iasi sta in puscarie, dupa ce declaratia mamei l-a bagat dupa gratii. Acum, femeia cere eliberarea fiului ei, pe motiv ca ea este cea care si-ar fi ucis si ingropat sotul in propria curte.

Vezi și

In propria curte. O reconstituire voita a unei fapte comise acum 13 ani, cand fiul femeii si-ar fi bagat in pamant tatal. Cadavrul a fost gasit dupa trei ani. Intre timp, fiul femeii parasise deja tara. Atunci, mama l-a declarat vinovat si, de aproape un an, tanarul indura puscaria. Acum insa, femeia nu vrea decat sa-l stie liber.

Tanarul si-a sustinut tot timpul nevinovatia si asta face si acum. Ar fi aflat de moartea tatalui cand era deja plecat, printr-un telefon de la bunicul lui.

A fost condamnat, intr-un final, de lege, dar nu si in sufletul mamei, care acum e dispusa sa-i ia locul dupa gratii. Femeia a recunoscut in fata politistilor ca ea e vinovata de crima.

Cei care cunosc povestea familiei sunt impartiti in doua tabere. Unii vecini nu cred nici acum ca tanarul si-ar fi omorat tatal. Ba mai mult, au o alta varianta: „Copilul e nevinovat. Ei sunt vinovati. Aici, batranii si-au zis: hai sa-l bagam pe baiat, ca el e vinovat”.

Tanarul are o fetita de patru ani. Judecatorii au respins in urma cu doua zile cererea de rejudecare a cazului depusa de femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O crima petrecuta acum 13 ani si-ar putea gasi abia acum adevaratul vinovat!