Antena Meniu Search
x

O eleva de clasa a XII-a, din Ploiesti, s-a sinucis din dragoste

Sfarsit prematur si infiorator pentru o eleva de clasa a XII-a din Ploiesti. Fata si-a pus capat zilelor din dragoste. Suferea dupa ce iubitul ei, cu doi ani mai mare, a parasit-o. Eleva a plecat duminica de-acasa, fara sa le spuna nimic parintilor. A lasat insa, in urma, mai multe mesaje.

Vezi și

"In tren, in drum spre ultimul drum in care Tu ai fost. Sinaia!". Un mesaj pe facebook pentru el si o poza pentru familie ei. Fotografia este semnul pe care parintii l-au primit de la Alexandra. Luni seara, tanara le-a trimis prin e-mail o poza cu ea, facuta in centrul statiunii Sinaia. Era in viata.

Cand au vazut ca fata nu apare acasa si nici nu raspunde la telefon, familia a intrat in panica. A crezut ca a fost rapita. Ajutati de politisti si jandarmi, oamenii au rascolit statiunea dar si imprejurimile. In aceasta dimineata, speranta a murit.

Anchetatorii nu au banuieli. Alexandra s-a sinucis. Tanara a lasat familiei un bilet de adio, care se afla in acest moment in mainile politistilor. Liceul la care invata fata pare blestemat. Anul trecut, un alt elev de 19 ani si-a luat viata. Tot din dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O eleva de clasa a XII-a, din Ploiesti, s-a sinucis din dragoste