Antena Meniu Search
x

O fată de 15 ani a rămas însărcinată cu propriul tată

O fată de 15 ani a fost abuzată luni de zile de tatăl său. A rămas şi însărcinată cu el, dar nu a suflat o vorbă nimănui. Bărbatul o convinsese că este un lucru absolut firesc ce i se întâmplă

Vezi și

O fată de 15 ani a fost abuzată luni de zile de tatăl său. A rămas şi însărcinată cu el, dar nu a suflat o vorbă nimănui. Bărbatul o convinsese că este un lucru absolut firesc ce i se întâmplă

Iar pentru că acum e prea târziu ca medicii să mai facă ceva, peste trei luni copila va aduce pe lume bebeluşul din relaţia incestuoasă. Mama ei este şi ea însărcinată şi va naşte peste o lună. 

În naivitatea ei, fata de 15 ani n-a crezut nicio clipă că face un lucru rău. Tatăl o îndoctrinase, aşa că adolescenta nu ştia că este victima unui abuz. Relaţia scandaloasă a ieşit la iveală abia după ce copila a început să se plângă că o doare burta. Bunica din partea mamei a dus-o la spital iar medicii au stabilit că fata este însărcinată în 6 luni, mult prea mult ca să se mai poată face ceva. Când a fost întrebată cine este tatăl copilului, le-a răspuns, cu un aer nevinovat: "tata".

Fără să stea pe gânduri, bunica fetei şi-a denunţat ginerele la poliţie. Ancheta a scos la iveală şi alte lucruri înfiorătoare. Vecinii o suspectează pe mamă că ar fi ştiut ce se întâmplă. Şi de parcă nu era suficient, femeia este şi ea însărcinată.

Imaginea de bărbat de casă era doar o aparenţă. Pe reţelele de socializare, individul în vârstă de 37 de ani îşi expunea fanteziile sexuale. În perioada când şi-ar fi lăsat fiica gravidă, a distribuit filme pentru adulţi.

Copila de 15 ani a fost luată de protecţia copilului din familie. În schimb, cei doi fraţi ai ei, de 4 şi 13 ani, au rămas în grija mamei. Femeia va naşte luna viitoare. Fiica ei, peste 3 luni.

Tatăl fetei a fost arestat pentru 30 de zile şi riscă între 3 şi 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » O fată de 15 ani a rămas însărcinată cu propriul tată