Antena Meniu Search
x

O fată de 17 ani a încercat să-ţi ia viaţa pentru că nu se simţea iubită

O fată de 17 ani din Baia Mare, care avea prea mare aşteptări de la lumea din jurul ei, a recurs la un gest de neînţeles

Vezi și

O fată de 17 ani din Baia Mare, care avea prea mare aşteptări de la lumea din jurul ei, a recurs la un gest de neînţeles. A încercat să-şi ia viaţa. Într-o scrisoare de adio plină de întrebări şi frământări, spunea că nu se simte iubită.

Nu e prima dată când încearcă să se sinucidă dar cei dragi au reuşit s-o împiedice. De data aceasta, adolescenta s-a prăbuşit de la etajul 7. O minune a făcut să scape cu viaţă. Starea ei este gravă, spun medicii.  O adolescentă care îşi punea o mie de întrebări, care căuta un punct de sprijin, dar nu l-a mai găsit după ce părinţii s-au despărţit. Scrisoarea de adio a fost găsită de anchetatori pe un rucsac, lângă pervazul geamului de la care s-a aruncat. Tot acolo erau aşezate telefonul ei şi o lamă de ras.

Fata s-a prăbuşit în gol câteva etaje şi a căzut pe o copertină de la etajul 1. În mod miraculos, era conştientă atunci când au ajuns echipajele de salvare.

Locatarii blocului n-o văzuseră niciodată. Fata este elevă în clasa a XI-a şi studiază design vestimentar la un liceu din Baia Mare. În ziua în care a decis să moară a dat teza la matematică. Era veselă, spun colegii. Scrisoarea de adio a fost confesiunea ei către cei dragi. Ştia că greşeşte, dar n-a ştiut cum să strige altfel că lipsa iubirii o doare.

Fata este acum în stare gravă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O fată de 17 ani a încercat să-ţi ia viaţa pentru că nu se simţea iubită