Antena Meniu Search
x

O femeie a devenit mama copiilor fostului soț

Părăsiţi de părinţi, o pereche de gemeni şi-a găsit salvarea în braţele primei iubite a tatălui biologic.

Vezi și

 Părăsiţi de părinţi, o pereche de gemeni şi-a găsit salvarea în braţele primei iubite a tatălui biologic. Convinsă de copii, Virginia i-a adoptat pe Mihail şi Gavril atunci când bărbatul şi femeia cu care a fost înlocuită, şi-au văzut de viaţa lor.

Doi copii care nu vor să-şi amintească despre cum şi unde au venit pe lume. Într-o familie în care tata şi mama nu s-au potrivit şi pentru ale căror greşeli ar fi putut să plătească ei, Mihail şi Gavril.

Până aici, Mihai şi Gavril ar putea trece drept nişte copii cu noroc, salvaţi la momentul potrivit de cineva care s-a îndurat de viaţa lor. Verginia nu e o străină.

Cel pe care îl ştia a fi iubitul ei e tatăl gemenilor. I-a făcut cu o altă femeie. Cu ea, cu Verginia mai avea 3 copii. Fraţii vitregi nu au putut îndura mizeria în care erau crescuţi bebeluşii, aşa că au rugat-o pe Verginia să îi adopte.

Cei doi fac de toate. Ajută, învaţă, fac teatru şi gătesc. Aşa au ajuns la Junior Chef până aproape de finală. Iar acum visează cu ochii deschişi la un rol într-un film. Şi la vacanţă.

Dar unde să plece? Când acoperişul stă să cadă şi abia au ce mânca de pe o zi pe alta. Nimic nu o poate convinge pe Verginia să renunţe la copiii ei. Şi tot ce îşi doreşte este ca ei să aibă, măcar la început de an şcolar haine şi rechizite noi. Poate şi un acoperiş trainic deasupra capului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O femeie a devenit mama copiilor fostului soț