Antena Meniu Search
x

O mamă din Argeș a fost UCISĂ de fostul iubit, chiar SUB OCHII COPIILOR! Imagini cu puternic impact emoţional

O poveste de dragoste de aproape 11 ani s-a încheiat în sânge şi cu multe lovituri de cuţit. Un bărbat din Argeş şi-a ucis iubita, cea alături de care avea doi copii. Femeia hotărâse să-l părăsească şi astăzi a mers să-şi ia câteva lucruri din casă. Orbit de furie, tatăl copiilor ei a lovit-o cu două cuţite, iar când a văzut-o moartă a fugit fără urmă. Scena teribilă s-a întâmplat chiar în faţa celor mici şi a bunicii lor. Criminalul este căutat şi la această oră. Vă avertizez, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Vezi și

O poveste de dragoste de aproape 11 ani s-a încheiat în sânge şi cu multe lovituri de cuţit. Un bărbat din Argeş şi-a ucis iubita, cea alături de care avea doi copii. Femeia hotărâse să-l părăsească şi astăzi a mers să-şi ia câteva lucruri din casă.

Orbit de furie, tatăl copiilor ei a lovit-o cu două cuţite, iar când a văzut-o moartă a fugit fără urmă. Scena teribilă s-a întâmplat chiar în faţa celor mici şi a bunicii lor. Criminalul este căutat şi la această oră. 

Denisa s-a stins din viaţă în faţa mamei şi a copiilor ei. Cu mai multe lovituri de cuţit, fostul concubin a lăsat-o într-o baltă de sânge şi s-a făcut nevăzut.

Citeşte şi DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bebeluşilor găsiţi morţi în uscătoria unui bloc din Bistriţa-Năsăud! Anchetatorii înaintează o IPOTEZĂ ŞOCANTĂ (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Victima era întinsă pe pat, era deja decedată, cu multiple leziuni lovituri de cuţit în jurul gâtului, pelvisului, abdomenului şi pe picioare.

Un şoc teribil pentru cei mici. Bărbatul a lovit cu sete de răzbunare.

Denisa a hotărât să se despartă de tatăl copiilor ei în urmă cu trei săptămâni. Tot atunci s-a mutat cu cei mici la părinţii, dar a ţinut legătura cu fostul iubit.

Cu mama şi copiii, Denisa s-a dus să-şi mai ia din lucruri, dar bărbatul nu a suportat despărţirea. Când femeia a păşit în casă a fost doborâtă de lovituri. Tatăl bărbatului ridică, înspăimântat, din umeri.

Imediat ce şi-a lăsat iubita fără viaţă, a fugit şi s-a ascuns. Bărbatul de 44 de ani este căutat acum de mascaţi, poliţişti şi câini de urmă în întreaga zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Argeș a fost UCISĂ de fostul iubit, chiar SUB OCHII COPIILOR! Imagini cu puternic impact emoţional