Antena Meniu Search
x

O femeie din Brad mergea liniştită pe stradă cu o armă de vânătoare şi 15 cartuşe în mână şi s-a trezit înconjurată de poliţişti

Incident inedit la Brad, în judeţul Hunedoara, joi, o femeie fiind surprinsă pe stradă de poliţişti cu o armă de vânătoare şi 15 cartuşe în mână.

Incident inedit la Brad, în judeţul Hunedoara, joi, o femeie fiind surprinsă pe stradă de poliţişti cu o armă de vânătoare şi 15 cartuşe în mână. A fost surprinsă să vadă că e înconjurată de agenţi.

Femeia, 39 de ani, transporta arma şi muniţia într-un sac de rafie şi le-a spus poliţiştilor că a e soţului ei. Bărbatul avea permis de port armă, dar nu ţinea puşca acasă, în condiţii de siguranţă, cum prevede legea. Când a auzit că se fac verificări la posesorii de arme din oraş, a trimis femeia acasă, ca să pună puşca la locul ei.

Numai că aceasta a fost surprinsă pe drum şi s-a ales cu dosar penal. "Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au stabilit că femeia nu este autorizată pentru deţinerea, portul şi folosirea armei de vânătoare, care aparţine soţului acesteia, deţinător al unui permis de armă.  Bărbatul nu a păstrat arma şi muniţia la domiciliu, în condiţii de siguranţă, conform prevederilor legale, iar în momentul în care a aflat de la alte persoane că  poliţiştii efectuează un control cu privire la modul de păstrare şi asigurare a armelor şi muniţiilor, a apelat la soţia sa pentru a-i transporta arma şi muniţia la domiciliu.", se arată într-un comunicat al Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Brad mergea liniştită pe stradă cu o armă de vânătoare şi 15 cartuşe în mână şi s-a trezit înconjurată de poliţişti