Antena Meniu Search
x

O femeie din Capitală, rănită grav de o bucată de tencuială

O femeie de 39 de ani a fost rănită grav de o bucată de tencuială, desprinsă de la etajul 10 al unui bloc aflat în reabilitare, din Bucureşti

Vezi și

O placă groasă de ciment a căzut de la etajul 10 şi s-a sfărâmat în capul femeii de 39 de ani. Ceilalţi trecători au încercat să o ridice de pe trotuar, însă victima nu părea să-şi mai revină din lovitura puternică. Oamenii au cerut ajutor la 112. Femeia pierduse deja mult sânge când ambulanţa a plecat cu ea către spital. Între timp, o autospecială a pompierilor a ajuns la faţa locului.

Pompierii au folosit o autoscară ca să vadă în ce stare se află tencuiala balconului cu pricina. Iar locatarii au fost nevoiţi să poarte cască de protecţie, ca să intre sau să iasă din bloc. Acţiunea a fost urmărită cu atenţie şi de reprezentanţi ai Primăriei Capitalei.

Consideraţi principalii vinovaţi pentru rănirea femeii, proprietarii riscă o amendă între 1.500 şi 3.000 de lei. Clădirea este inclusă de un an de zile în programul de reabilitare al primăriei, însă nimeni nu i-a acordat atenţie până acum.

Victima a rămas internată la secţia de neurochirugie a Spitalului Pantelimon din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Capitală, rănită grav de o bucată de tencuială