Antena Meniu Search
x

O femeie din judeţul Botoşani a ajuns la urgenţă după ce a fost înjunghiată în gât, chiar de către soţ!

Cel care a atacat-o este chiar soţul cu care, spune lumea din sat, nu se mai înţelegea. Fiicele celor doi au auzit ţipetele şi au sunat la 112.

Vezi și

Cel care a atacat-o este chiar soţul cu care, spune lumea din sat, nu se mai înţelegea. Fiicele celor doi au auzit ţipetele şi au sunat la 112.

Femeia de 41 de ani e în stare critică. Dar a avut noroc... Atacul soţului ar fi putut să-i fi fatal pe loc.

Gurău Eduard, medic ambulanţă: "Prezenta o plagă tăiată în regiunea gâtului, de cuţit, prin agresiune. A fost stabilizată şi transportată la UPU pentru mai multe investigaţii."

Victima a fost înjunghiată în gât în această dimineaţă. S-a luat la ceartă cu soţul cu care nu s-ar mai fi înţeles de ceva vreme. Bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi atacat-o. Strigătele de ajutor au alertat vecinii, dar și pe cele două fete ale lor, care au sunat la 112.

Despre bărbat, diriginte la poşta din Gorbăneşti, sătenii nu au nimic de rău de spus. Ba chiar se jură că nu l-au văzut niciodată băut şi nici scandalurile nu-i plăceau.

El ar fi fost cel care voia să bage divorţ de soţie, care o vreme fusese plecată la muncă, în străinătate. Poliţiştii fac anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » O femeie din judeţul Botoşani a ajuns la urgenţă după ce a fost înjunghiată în gât, chiar de către soţ!