Antena Meniu Search
x

În sfârşit şi-au găsit liniştea! După ani de suferinţă şi durere, cinci surori din România au primit un ajutor neaşteptat, dar nu de la români

După ani întregi în care au fost abandonate, bătute şi maltratate, fetiţele şi-au găsit refugiul într-un orfelinat, care acum, va fi desfiinţat. O femeie din Marea Britanie a decis să vină în ajutor, oferindu-le o casă.

După ani întregi în care au fost abandonate, bătute şi maltratate, fetiţele şi-au găsit refugiul într-un orfelinat, care acum, va fi desfiinţat. O femeie din Marea Britanie a decis să vină în ajutor, oferindu-le o casă.

Cele cinci surori au locuit într-un sat de la marginea oraşului Iaşi.

După ani de zile de abuz din partea tatălui lor, într-o zi, mama  a decis să le părăsească.

Tatăl lor a cunoscut o altă femeie, care la rândul ei avea trei copii, şi s-au mutat cu toţii sub acelaşi acoperiş.

Pe acelaşi subiect

Maltratate de mama vitregă şi abuzate fizic de tatăl lor, feţiţele au devenit rapid, locuitori de mâna a doua în propria casă.

Banii aduşi în casă se duceau pe băutură, iar Gabriela fetiţa cea mare, de numai 12 ani, mergea zilnic, 10 de kilometri până la şcoală

Apoi, într-o zi, tatăl lor a fost înjunghiat mortal de bunicul vitreg. După moartea acestuia, fetele au fost luate în grijă de o familie adoptivă.

Dar nici acolo, viaţa lor nu a fost mai bună. Au fost obligate să muncească pe câmp, bătute şi ţinute nemâncate.

Au fost luate de acolo, după ce Gabriela a fost bătută cu o tigaie încinsă.

De atunci, şi-au găsit refugiul într-un orfelinat. Acum însă, acesta urmează să fie închis şi transformat într-un centru pentru copiii cu dizabilităţi.

Val Netwon, din Marea Britanie, care şi-a petrecut întreaga viaţa ajutând săracii din lumea întreagă, a decis să vină în ajutorul fetiţelor. 

Ea adună bani pentru a le oferi surorilor un apartament,într-un mediu sigur.

Surorile cele mai mari, Gabriela, Juliana şi Marinele vor locui în apartament, împreună cu o verişoară de 24 de ani, iar fetele mai mici, Andreea şi Georgiana, vor locui vizavi, cu unchiul şi mătuşa lor.

Citeşte şi: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ despre copilul salvat din puţ, la Teleorman: "S-a trezit, a plâns, dar încă are probleme respiratorii"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » În sfârşit şi-au găsit liniştea! După ani de suferinţă şi durere, cinci surori din România au primit un ajutor neaşteptat, dar nu de la români