Antena Meniu Search
x

Oierul din Vrancea, care A SCALPAT UN COPIL pentru că nu vroia să se tundă, a primit ȘASE ANI de pușcărie

Administratorul unei stâne, acuzat de tentativă de omor, amenințare și încadrarea în muncă a unui minor, a fost condamnat la închisoare cu executare. El va sta după gratii 6 ani și 4 luni

Oierul din Vrancea care A SCALPAT UN COPIL pentru că nu vroia să se tundă a primit ȘASE ANI de pușcărie

Administratorul unei stâne, acuzat de tentativă de omor, amenințare și încadrarea în muncă a unui minor, a fost condamnat la închisoare cu executare. El va sta după gratii 6 ani și 4 luni.

De asemenea, va trebui să-i plătească părții vătămate despăgubiri în cuantum de 50 de mii de lei. Decizia nu este definitivă.

Administratorul unei stâne din județul Vrancea i-a tăiat scalpul unui minor, care îi era angajat. Procurorii susțin că Vasile L., în vârstă de 47 de ani, i-a spus minorului de doar 13 ani să se tundă și cum acesta nu a făcut-o, a vrut să-i dea o lecție. El a luat un cuțit și în loc să-i taie acestuia doar părul, i-a tăiat inclusiv scalpul.

În urma incidentului, băiatul ar fi vrut să plece de la locul de muncă și să se ducă acasă, la părinți, dar patronul său l-a amenințat cu moartea.

Ciobanii care lucrau la stână au anunțat poliția, iar copilul a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Conform certificatului medico-legal, bărbatul i-ar fi provocat copilului o plagă tăiată în zona parieto-occipitală cu deficit tegumentar, pentru care a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii mai spun că Vasile L. nu este la prima abatere. El are antecedente pentru comiterea de fapte de violență.

Bărbatul a spus că a vrut să-l tundă pe minorul de 13 ani, dar că acesta s-a mișcat și i-a tăiat scalpul din greșeală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Oierul din Vrancea, care A SCALPAT UN COPIL pentru că nu vroia să se tundă, a primit ȘASE ANI de pușcărie