Antena Meniu Search
x

O femeie îşi caută cu disperare fratele! Copilul ar fi fost luat de acasă, de autorităţi, în anii 90!

Ademenit cu bomboane, smuls de lângă fratele care-l ţinea de mână şi dat spre adopţie în Italia. Aşa s-ar fi rescris povestea lui Mădălin, un tânăr pe care familia îl caută de 20 de ani

Vezi și

Ademenit cu bomboane, smuls de lângă fratele care-l ţinea de mână şi dat spre adopţie în Italia. Aşa s-ar fi rescris povestea lui Mădălin, un tânăr pe care familia îl caută de 20 de ani

Din fotografiile acestei familii fericite lipseşte Mădălin, mezinul. De la el le-au rămas doar o copie după certificatul de naştere şi două fotografii, de la botez. Ultima dată, l-au văzut în urmă cu 20 de ani, când statul i-a luat pe el şi pe fratele lui mai mare la casa de copii.

Mama, singură cu patru copii, muncea de dimineaţă până noaptea. Steluţa avea grijă de fraţii mai mici. După ce statul i-a luat pe cei doi băieţi, familia nu s-a dat bătută. Până într-o zi când familia nu l-a mai găsit pe Mădălin la casa de copii. Fratele lui a povestit ce s-a întâmplat. "A venit o pereche tânără şi au spus să iasă puţin până afara să-i dea nişte bomboane şi nişte jucării, după care l-au urcat într-o maşină neagră".

Acum, au rămas zeci de întrebări, la care n-au primit niciun răspuns. Steluţa a bătut la porţile tuturor celor implicaţi, dar de fiecare dată s-a lovit de nepăsare.

Au trecut ani de îndoieli şi gânduri negre. Ani mulţi în care n-au ştiut nimic de soarta lui Mădălin. Îngroziţi, la gândul că ar fi putut încăpea pe mâinile traficanţilor de carne vie.

Au reuşit să afle, după multe căutări, numele părinţilor adoptivi. Şi o adresă din Italia. Mădălin s-ar numi acum De Cristofaro. Plină de speranţe, Steluţa i-a trimis o scrisoare. Şi singura fotografie pe care o mai are cu el, dar plicul s-a întors nedeschis. Poşta italiană n-a găsit pe nimeni la adresa respectivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O femeie îşi caută cu disperare fratele! Copilul ar fi fost luat de acasă, de autorităţi, în anii 90!