Antena Meniu Search
x

O femeie şi copilul ei de patru ani au dispărut de o lună de zile

O mamă şi copilul ei de 4 ani, din Suceava au dispărut acum o lună de acasă şi de-atunci poliţia îi caută peste tot. Femeia a lăsat un mesaj soţului ei în care i-a spus că fiecare trebuie să-şi vadă de drum.

Vezi și

 Doar că şi-a părăsit un alt copil, care acum plânge după ea şi întreabă de zor când se va întoarce la el.

Părăsit de cea care i-a dat viaţă, acest copil a uitat să mai zâmbească. Răsfoieşte zilnic pozele care arătau o familie fericită. Mâine se împlineşte o lună de când mama lui a plecat de acasă. Femeia şi-a luat cu ea doar băiatul cel mic. Lui nu i-a spus nici măcar "Rămas-bun".

Nici rugăminţile soţului, nici cele ale copilului nu au înduioşat-o. Femeia şi-a şters inclusiv pozele din contul de socializare, în care apare cu numele de dinaintea căsătoriei.

Femeia de 30 de ani a dispărut de acasă pe 3 martie, în timp ce soţul ei era plecat la lucru. Când s-a întors, omul a găsit doar un mesaj.

Omul jură că n-a atins-o cu un deget. Ce-i drept, se descurcau greu din cauza banilor. Femeia a fost plecată un an la muncă în Italia iar acum şi-a depus actele pentru Germania. Îngrijorat că nu mai dă niciun semn de viaţă, soţul a sunat la poliţie.

Sesizarea a venit din partea soţului care, după ce a ţinut legătura cu soţia sa timp de mai multe zile telefonic, nu a mai primit nici o informaţie cu privire la aceasta sau cu privire la fiul său.

Potrivit unor surse, femeia şi fiul ei de patru ani n-ar fi părăsit judeţul Suceava. Poliţia îi caută pentru a putea stabili statutul legal al copilului. Legea interzice oricărui părinte să plece din ţară cu copilul fără acordul celuilalt părinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri sociale » O femeie şi copilul ei de patru ani au dispărut de o lună de zile