Antena Meniu Search
x

O femeie şi fiica ei de 13 ani au ameninţat că-şi iau viaţa dacă nu este eliberat iubitul copilei

Rămasă fără casă după inundaţiile de anul trecut, o femeie din Novaci ameninţă că aruncă în aer baraca în care locuieşte cu fiica ei de 13 ani. Femeia spune că a fost nevoită să-şi mărite fata minoră ca să aibă unde să stea

Vezi și

Rămasă fără casă după inundaţiile de anul trecut, o femeie din Novaci ameninţă că aruncă în aer baraca în care locuieşte cu fiica ei de 13 ani. Femeia spune că a fost nevoită să-şi mărite fata minoră ca să aibă unde să stea

Dar iubitul copilei a fost arestat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta, iar cele două s-au întors în baraca pusă la dispoziţie de primărie.

Nemulţumită, femeia cere eliberarea bărbatului şi o casă în care să stea cu fata ei. Pompierii au rămas toată noaptea să supravegheze baraca în care locuiesc cele două. 

Cu mâna pe butelie, femeia ameninţă că îşi ia viaţa. Lângă ea, copila de 13 ani ameninţă şi ea că se sinucide din dragoste pentru un bărbat.

După ce bărbatul a fost închis pentru act sexual cu un minor, mama şi copila s-au mutat din nou în baraca pusă la dispoziţie de primărie. Nemulţumită că nu are o casă unde să stea, femeia vrea să arunce totul în aer.

Femeia a rămas fără locuinţă în urma cu un an, după inundaţii. Atunci, Elena Udrea a vizitat zona şi i-a promis femeii o casă.

La insistenţele jurnaliştilor, femeia a renunţat la planurile sinucigaşe, însă pentru scurt timp.

Pompierii au rămas toată noaptea în zonă, pentru a preveni o posibilă tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie şi fiica ei de 13 ani au ameninţat că-şi iau viaţa dacă nu este eliberat iubitul copilei