Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doi ani din Iaşi se zbate între viaţă şi moarte, după ce a căzut de la etajul trei al blocului în care locuieşte

Fetiţa a supravieţuit impactului, dar medicii nu sunt prea optimişti. Părinţii nu erau acasă când s-a petrecut nenorocirea.

Vezi și

Fetiţa a supravieţuit impactului, dar medicii nu sunt prea optimişti. Părinţii nu erau acasă când s-a petrecut nenorocirea, iar vecinii acuză că cea mică era lăsată nesupravegheată frecvent. Poliţiştii şi inspectorii de la Protecţia Copilului anchetează acum cazul!

"Ei stau şi fumează şi beau bere şi le dă drumul la copii dimineaţa afară. Pe ei nu îi întreabă dacă mănăncă", mărturisesc vecinii. 

Sunt acuzaţiile dure pe care vecinii le aduc părinţilor care locuiesc cu cei patru copii la etajul trei al unui bloc de garsoniere din Iaşi.

Aseară, mezina familiei, o fetiţă de doi ani, a fost lăsată singură în casă. Se juca la fereastră. Şi tot din joacă ar fi spart geamul şi a căzut în gol. 

Micuţa zăcea într-o baltă de sânge pe trotuarul din beton când vecinii au găsit-o. Era în stare critică.

Tot vecinii au dat alarma la 112 şi i-au alertat şi pe părinţi.

Luminiţa Bodrun, SAJ Iaşi: "Copil, o fetiţă de doi ani, căzut de la înălţime, respectiv etajul trei, policontuzionat, cu o fractură craniană, cu înfundare temporală stângă, cu multiple plăgi tăiate faciale şi abdominale, cu o fractură de antebraţ stâng. Fetiţa se afla în stare de şoc traumatic, comatoasă."

Medicii de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria" din Iaşi, sunt rezervaţi asupra şanselor de supravieţuire ale fetiţei. E în comă, însă fac tot posibilul să-i salveze viaţa. 

Pe fir au intrat şi poliţiştii şi inspectorii de la Protecţia Copilului. Acum, părinţi riscă să fie decăzuţi din drepturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de doi ani din Iaşi se zbate între viaţă şi moarte, după ce a căzut de la etajul trei al blocului în care locuieşte