Antena Meniu Search
x

O furtuna puternica a inundat strazile din Cluj

O ploaie torentiala de o jumatate de ora a umplut cu apa Cluj-Napoca. Zeci de strazi din oras au fost inundate, canalizarile s-au infundat, iar masinile au trecut prin intersectii precum barcile prin canale.

Vezi și

Mai multi vatmani au fost nevoiti sa opreasca tramvaiele pe sine, iar calatorii si-au continuat drumul pe jos. Probleme au fost si in Moldova, acolo unde o vijelie puternica a doborat mai multi copaci si a inundat cateva gospodarii.

Ploaia a inundat mai multe dintre strazi din centrul Clujului, iar apa care curgea siroaie a paralizat circulatia.

Nervosi au fost nu doar soferii care si-au pierdut numerele de inmatriculare sau au ramas cu masinile blocate, ci si pasagerii mijloacelor de transport in comun.

La Dej, au fost suficiente zece minute de ploaie cu grindina pentru ca o parte din culturile oamenilor sa fie culcate la pamant. Mai multe beciuri si subsoluri au fost acoperite de ape, in cateva cartiere din oras.

O furtuna violenta a facut prapad si in Targu Neamt. Mai multe gospodarii au fost inundate, iar oamenii au fost nevoiti sa ceara ajutorul pompierilor.

Rafalele puternice de vant, in schimb, au rupt mai multi copaci batrani. Pompeirii s-au chinuit zeci de minute sa curete strazile din oras.

In alta parte a orasului, un acoperis smuls de vant a rupt cateva linii de inalta tensiune, iar intregul oras a ramas mai bine de o ora fara alimentare cu energie electrica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O furtuna puternica a inundat strazile din Cluj