Antena Meniu Search
x

O icoană îi ajută pe fumători să renunţe la fumat

Sunt oameni care renunţă la ţigări dintr-odată, fără bătăi de cap. Alţii care o fac treptat dar sunt mulţi care nu reuşesc, orice metodă ar adopta. Pentru unii însă rugăciunile contează, mai ales dacă au şi icoana specială pentru ei. O icoană despre care se crede că îi ajută pe credincioşi să se lase de fumat a ajuns din Suceava la Spitalul de Boli Pulmonare din Sibiu

Vezi și

Sunt oameni care renunţă la ţigări dintr-odată, fără bătăi de cap. Alţii care o fac treptat dar sunt mulţi care nu reuşesc, orice metodă ar adopta. Pentru unii însă rugăciunile contează, mai ales dacă au şi icoana specială pentru ei. O icoană despre care se crede că îi ajută pe credincioşi să se lase de fumat a ajuns din Suceava la Spitalul de Boli Pulmonare din Sibiu. 

La icoana care-ar vindeca patima fumatului nu e primit oricine. Se spune că o femeie care dorea să scape de viciu, dar necredincioasă, a fost împinsă departe de ea.

Icoana a fost adusă de la Mănăstirea Sihăstria Putnei în curtea Spitalului de Boli Pulmonare din Sibiu în speranţa că ce nu mai pot face medicii, poate face Dumnezeu..

Însă pe băncile spitalului de boli pulmonare stau şi mulţi sceptici. Pacienţi care s-au îmbolnăvit din cauza fumatului, dar care văd mai puternică voinţa decât orice altceva.

Icoana care-ar lupta împotriva fumatului va rămâne la spitalul din Sibiu până joi seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O icoană îi ajută pe fumători să renunţe la fumat