Antena Meniu Search
x

O mamă octogenară din Argeş a avut parte de un sfârşit teribil! Bătrâna a fost UCISĂ în bătaie, chiar de fiul ei

Bătrâna a murit chiar de mâna fiului. în bătaie. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice. Însă, de câteva zile, a întrerupt tratamentul şi a devenit violent.

Vezi și

Bătrâna a murit chiar de mâna fiului. în bătaie. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice. Însă, de câteva zile, a întrerupt tratamentul şi a devenit violent. 

Bătrâna avea probleme mari de sănătate. Locuia împreună cu fiul său, cunoscut şi el cu probleme psihice, însă care, sub tratament, părea un om liniştit, spun rudele dar şi vecinii. 

Fiica victimei: "Acum recent era, mai de o perioadă nu a fost, era foarte cuminte, foarte muncitor, era nu ştiu ce s-a întâmplat acum, a mai făcut aşa depresie acum şase ani."

De câteva zile, însă, bărbatul a întrerupt tratamentul şi din omul liniştit a devenit... violent. Vecinii spun că, acum patru zile, într-un acces de furie a distrus totul în casă. 

Sora bărbatului a vrut să îl interneze din nou, însă nu a mai apucat. Ieri noapte, individul şi-a bătut mama şi s-a dus apoi la vecini să spună grozăvia. Bătrâna a fost dusă de urgenţă la spital, dar după câteva ore s-a stins în mâinile medicilor. 

Bărbatul este reţinut pentru omor. A fost internat însă la psihiatrie, acolo unde va fi supus unei noi expertize pentru stabilirea discernământului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O mamă octogenară din Argeş a avut parte de un sfârşit teribil! Bătrâna a fost UCISĂ în bătaie, chiar de fiul ei