Antena Meniu Search
x

O mamă din Hunedoara își caută disperată fata dispărută de două săptămâni. Diana a fost dată în urmărire la nivel naţional

Poliția Orașului Petrila este în alertă după ce o minoră în vârstă de 14 ani a dispărut de acasă. Fata a plecat de la domiciliu în 29 august şi nu a mai revenit.

Poliția Orașului Petrila este în alertă după ce o minoră în vârstă de 14 ani a dispărut de acasă. Fata a plecat de la domiciliu în 29 august şi nu a mai revenit.

Numele ei este Stanciu Diana Valentina, are 1,50 m înălțime, 40 de kilograme, ten măsliniu, păr castaniu, scurt, ochii căprui, iar la data plecării voluntare era îmbrăcată cu pantaloni jeans, scurți, de culoare roz, un tricou sport roz și o pereche de pantofi sport de pânză, de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

„În data de 12 septembrie, în jurul orei 09:20, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Stanciu Diana Valentina, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în data de 29 august şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, a plecat de această dată împreună cu un tânăr pe care îl cunoștea, neavând asupra sa bunuri sau valori. Poliţiştii, ca urmare a sesizării, au demarat o serie de activităţi investigative şi de cercetare, în vederea găsirii minorei fiind solicitată şi măsura urmăririi la nivel național”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Hunedoara își caută disperată fata dispărută de două săptămâni. Diana a fost dată în urmărire la nivel naţional