Dacă vrei să mergi cu copilul la consult la Spitalul Obreja, trebuie să ştii că mai sunt locuri abia în ... iunie
Să ajungi cu copilul la neurolog în Bucureşti este o adevărată aventură. Cel mai mare spital de psihiatrie din ţară este sufocat de numărul mare de părinţi care vor un consult, iar medicii abia fac faţă solicitărilor.
- O copilă de 14 ani a născut în baia din casă, ajutată de mamă, după ce a ascuns sarcina de părinţi. DETALII la Observator 17:00, la Antena 1
- A fost prins hoțul picioarelor amputate de la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti. Cum şi-a motivat fapta în faţa poliţiştilor
Să ajungi cu copilul la neurolog în Bucureşti este o adevărată aventură. Cel mai mare spital de psihiatrie din ţară este sufocat de numărul mare de părinţi care vor un consult, iar medicii abia fac faţă solicitărilor.
Părinţii trăiesc o adevărată umilinţă la Spitalul Obregia, doar pentru a-şi vedea copiii sănătoşi. Această mamă a stat deja 3 ore în faţa uşii unui cabinet, pentru o discuţie cu medicul neurolog. Acum a venit cu o rudă, dar şi cu copilul ei a trecut printr-o adevărată aventură.
Femeia aştepta în fiecare zi pentru a ajunge la investigaţii şi asta doar pentru a primi un diagnostic.
Reporterii Observator au încercat o programare pentru un copil, însă răspunsul a fost rece şi scurt.
- Bucureștiul are siglă ca Taipei. Primăria Capitalei a descalificat învingătorul pentru logoul Capitalei
- După expirarea perioadei de plafonare a tarifelor, preţurile poliţelor RCA vor creşte
- EXCLUSIV Un medic cu acte-n regulă respinge vaccinarea copiilor și recomandă documentarea pe internet
- Evenimente în Bucureşti, vineri 17 ianuarie. Ce nu trebuie să ratezi
- 17 ianuarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
După mai multe insistenţe, registratorul medical şi-a schimbat tonul, de parcă ar fi oferit un informaţie ascunsă.
Părinţii internaţi cu copii în Spitalul Obregia refuză să vorbească despre cum ajung la un medic, dar recunosc că spitalul este sufocat de pacienţi.
Au trecut doar trei zile lucrătoare din luna mai, însă deja nu se mai fac programări. Părinţii sunt sfătuiţi să încerce luna viitoare. Sunt doar 8 medici, insuficient pentru numărul mare de copii bolnavi. Explicaţii pentru această situaţie, încă n-am primit.
O alternativă pentru părinţi sunt serviciile private, însă puţini dintre ei îşi permit consultul sau investigaţiile pentru o eventuală afecţiune neurologică pediatrică.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰