Antena Meniu Search
x

O maşină a lovit în plin o căruţă încărcată cu lemne, în Arad

O maşină în care erau doi soţi şi fiica lor de numai trei ani a lovit în plin aseară o căruţă încărcată cu lemne, pe o şosea din Arad

Vezi și

O maşină în care erau doi soţi şi fiica lor de numai trei ani a lovit în plin aseară o căruţă încărcată cu lemne, pe o şosea din Arad

Era nesemnalizată, spun poliţiştii, aşa că şoferul a văzut-o prea târziu. Şi a călcat frâna în zadar. A intrat pur şi simplu cu maşina sub căruţă. Toţi au avut zile, dar el, soţia sa şi cei doi oameni din căruţă sunt acum la spital. Doar fiica de trei ani a scăpat nevătămată.

Martorii sunt îngroziţi. Sub căruţa încărcată cu lemne era o maşină în care plângea o copilă de trei ani, iar părinţii săi cereau ajutor.

Pe şofer nu l-au putut scoate. Până când au ajuns pompierii oamenii au găsit lângă maşina distrusă încă doi răniţi. Ei erau în căruţă înainte să se producă nenorocirea. Nici n-au ştiut ce i-a lovit.

Un prieten al căruţaşului care îl însoţea cu maşina dă vina însă pe tatăl fetiţei de trei ani, care conducea maşina.

Poliţiştii vor afla ce s-a întâmplat cu adevărat abia după ce vor sta de vorbă cu toţi cei implicaţi. Ar putea trece însă ceva timp. Şoferul, soţia sa şi cei doi oameni din căruţă sunt acum în spital.

Cel care va fi găsit vinovat ar putea primi o sentinţă de până la doi ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » O maşină a lovit în plin o căruţă încărcată cu lemne, în Arad