Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O maşină fără şofer a semănat groază pe o şosea din Cluj

Cel mai probabil, proprietarul era mult prea grăbit când a coborât şi a uitat să tragă frâna de mână. În urma lui, maşina a început să alunece la vale, pe şosea, printre autoturisme

de Redactia Observator

la 04.04.2014 , 08:25

 Cursa fără şofer a avut loc pe o stradă în pantă. Şi a fost înregistrată de o cameră de supraveghere. După zece metri de la "start", maşina a intrat pe contrasens, unde a acroşat primul autoturism care i-a ieşit în cale, chiar dacă şoferul apucase să oprească.

Pe imagini se vede că maşina fără şofer nu se opreşte. Ea trece milimetric pe lângă un al doilea autoturism, urcă pe trotuar, unde rămâne pe două roţi şi apoi se răstoară lângă alţi doi şoferi care au reuşit să frâneze la timp.

Din fericire maşina care a luat-o la vale nu a lovit niciun om. Dacă ar fi ajuns pe trotuar cu câteva secunde înainte totul se putea termina tragic. în imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă un om care trece prin locul în care s-a oprit autoturismul.

Vezi și

După ce s-a oprit cu roţile în aer, câţiva martori s-au apropiat îngrijoraţi de maşină. Credeau că vor găsi înăuntru o persoană care are nevoie de ajutorul lor, dar autoturismul era gol.

La scurt timp după incident, a apărut şi proprietarul care şi-a pus mâinile în cap când şi-a văzut maşina răsturnată. Convins că şi-a asigurat maşina înainte să plece din ea, bărbatul a crezut că cineva a încercat să i-o fure.

Bărbatul va trebui să plătească din buzunar toate avariile suferite. Şi cel mai probabil va trebui să schimbe şi frâna de mână, ca să nu-i plece din nou maşina singură la plimbare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O maşină fără şofer a semănat groază pe o şosea din Cluj