Antena Meniu Search
x

O nouă metodă de înşelătorie: agent fals SRI

O nouă metodă de înşelătorie a fost demascată în Argeş! Un tânăr a pretins că e ofiţer SRI ca să pună mâna pe o despăgubire câştigată de un bărbat în instanţă.

Vezi și

 După ce a găsit procesul pe Internet, falsul agent s-a dus direct la victimă ca să-i dea documentele din dosar. Cu actele, spera să meargă şi să ceară el de la agresorii îndatoraţi daunele.

Daniel Militaru, un argeşean de 23 de ani, s-a trezit dis de dimineaţă cu un bărbat la uşă. I-a luat cartea de identitate tânărului şi i-a cerut să îl însoţească.

Cerea documente din dosarul în care acesta obţinuse 15.000 de lei daune, după ce fusese bătut crunt într-un mall. Ameţit de cuvinte grele - precum anchetă sau cătuşe - bărbatul a găsit doar curajul să îi spună că vine cu maşina personală. Pe drum, şi-a sunat avocatul să îi povestească ce s-a întâmplat, iar apărătorul i-a explicat că ofiţerii SRI nu fac anchete şi audieri.

Alertaţi prin 112, poliţiştii au oprit autoturismele în trafic. Falsul ofiţer nu a recunoscut nimic şi a declarat că avea de recuperat bani de la tânărul pe care îl luase de-acasă. Poliţiştii spun, însă, că este vorba de o nouă metodă de înşelătorie. Falsul agent a fost pus sub invinuire pentru înselăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O nouă metodă de înşelătorie: agent fals SRI