Antena Meniu Search
x

Pachetul raw vegan va fi lansat si pe litoralul romanesc

Gogosi, shaorma, hamsie, inghetata. Cam asta e meniul turistilor de pe litoral. Nesanatos, dar vacanta dureaza cateva zile, asa ca orice e permis, dar nu toti gandesc asa

Vezi și

Tocmai din cauza asta cativa bucatari de la malul marii se pregatesc sa-i invete pe turisti sa gateasca si sa manance. "Cand iei pranzul sau cina in oras nu trebuie neaparat sa te ridici de la masa imbuibat de mancare proteica, ci poti sa iei masa sanatos",a spus Anca Medrea.

Mai sanatos ca RAW VEGAN nu se poate. Produse de origine vegatala preparate la rece. Procesul de fabricatie, de preparare nu depaseste 42- 45 de grade, asa ca legumele si fructele nu pierd din savoare si nici din proprietatile nutritive. "Salata de cruditati, supa crema de ciuperci cu unt de migdale, spaghete de dovlecei cu crema de migdale si caju", spune Vasile Braiceanu, bucatar.

Din aceasta vara conceptul raw vegane va fi lansat, in premiera si pe litoralul romanesc intr-un hotel de patru stele. Aici, timp de 11 zile, turistii vor invata sa gateasca fara aragaz. "Vor face ei singuri mancare ca sa invete principiile, sa invete de ce, cum, in ce fel, cum sa foloseasca nucile in bucatarie, cum trebuie sa foloseasca merele in bucatarie, morcovii, dupa o bucatarie raw vegane care este complet diferita fata de bucatariile pe care le-am invatat pana acum", a declarat Ciprian Lepadatu, manager proiect.

Pachetul Raw Vegan va include si sedinte de sport sau de masaj. Deocamdata pretul unui astfel de sejur nu a fost stabilit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pachetul raw vegan va fi lansat si pe litoralul romanesc