Antena Meniu Search
x

O pacientă cu infecție și alergie a căutat salvarea în CINCI SPITALE din Capitală! Răspunsul primit în fiecare unitate medicală este REVOLTĂTOR!

Strigătul unei mame s-a oprit la uşile medicilor. În căutarea unui alergolog, femeia a aflat că în cinci spitale din Capitală, cadrele medicale sunt în concediu. Cinci zile, mama a căutat salvarea pentru fiica ei care a avusese o reacţie alergică agresivă după administrarea unui antibiotic.

Vezi și

Strigătul unei mame s-a oprit la uşile medicilor. În căutarea unui alergolog, femeia a aflat că în cinci spitale din Capitală, cadrele medicale sunt în concediu. Cinci zile, mama a căutat salvarea pentru fiica ei care a avusese o reacţie alergică agresivă după administrarea unui antibiotic.

Diagnosticată cu o infecţie la ureche, pacientei în vârstă de 30 de ani i-a administrat antibiotic ingectabil. Iar asta i-a provocat o reacţie adversă. 

Doctora ORL-ist văzând eurupţia pe care o avea pe piele, se extinsese pe ambele mâini, mi-a spus că nu poate să îi administreze sub nicio formă niciun fel de antibiotic până nu o vede un alergolog.

Din acel moment, a început calvarul. Prima oprire din drumul spre salvare a fost la o clinică de alergologie din cadrul unui spital de stat din Capitală.

Pe acelaşi subiect

"Acolo, asistenta şefă mi-a spus că nu există niciun alergolog în spital.+3:21 Mi-au spus că sunt în concediu, i-am spus că nu se poate să nu fie niciun medic şi m-a dus să văd pe ambele uşi că scrie că sunt în concediu până în data de 8", spune mama pacientei.

Reporterii Obseravtor au vrut şi ei să verifice situaţia. S-au lovit de acelaşi răspuns.

"Programul ni s-a terminat, nu suntem în regim de urgenţă, suntem doar cu programare şi putem să îi facem o programare să vină de luni încolo!", este răspunsul unei asistente.

Apoi, mama spune că s-au oprit la un spital privat, însă fără cameră de gardă şi nici secţie de alergologie. Lesne de înţeles, au fost trimise la un alt spital de stat.

"Am întâmpinat din păcate aceeaşi situaţie. Nimeni nu s-a uitat la ea, mi-au specificat că nu e niciun alergolog în Spital, ambii doctori fiind în concediu", povesteşte mama pacientei.

Tânara putea rămâne oricând fără auz sau chiar intra în şoc anafilactic. A urmat al treilea spital de stat.

Scenariul a fost acelaşi în 4 spitale de stat şi unul privat. Următoarea oprire a fost la Ministerul Sănătăţii, unde mama a depus o sesizare. 

Din fericire, tânăra pacientă a avut noroc. Infecţia s-a vindecat de la sine. Din păcate, nu şi urmele alergiei. Salvarea a venit de la Spitalul Judeţean Târgovişte, aici a fost primită.

Am luat şi noi legăura cu reprezentanţii spitalelor la care a ajuns fata. La trei dintre ele alergologii sunt în concediu, iar la celălalt spital de stat au desfiinţat specializarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O pacientă cu infecție și alergie a căutat salvarea în CINCI SPITALE din Capitală! Răspunsul primit în fiecare unitate medicală este REVOLTĂTOR!