Antena Meniu Search
x

Dispariţie misterioasă la un spital de psihiatrie din Bucureşti. O pacientă a părăsit salonul şi nu s-a mai întors

Dispariţie misterioasă a unei paciente dintr-un spital de psihiatrie din Bucureşti. Femeia, în vârstă de 63 de ani, a părăsit salonul şi nu s-a mai întors. Cea care a sesizat lipsa ei este chiar fiica sa.

Vezi și

Dispariţie misterioasă a unei paciente dintr-un spital de psihiatrie din Bucureşti. Femeia, în vârstă de 63 de ani, a părăsit salonul şi nu s-a mai întors. Cea care a sesizat lipsa ei este chiar fiica sa. Disperată, familia o caută de 6 zile, însă fără rezultat. Nici măcar autorităţile nu îşi explică cum bolnava a putut părăsi spitalul.

Dispariţia a fost sesizată chiar de către fiica acesteia, ajunsă la ora 4 la spital, a intrat în salonul mamei, însă aceasta lipsea. A anunţat conducerea spitalului care a decis abia după 3 ore să sune la poliţie.

Cu câteva zile înainte, chiar din salonul în care era internată, pacientei i-a fost furat telefonul pe care avea instalată o aplicaţie cu GPS.

După cinci zile de aşteptare, familia a avut în sfârşit acces la camerele de supraveghere instalate în spital, în prezenţa poliţiştilor. Spun că pe imagini, pacienta se vede cum iese din unitatea medicală şi se îndreaptă spre parcul din curtea instituţiei. De acolo, însă nici urmă de femeie.

Conducerea Spitalului Alexandra Obregia din Capitală susţine că a făcut toate demersurile pentru găsirea pacientei. Dar nu a răspuns la o întrebare importantă: cum este posibil ca un bolnav cu afecţiuni psihice să plece pur şi simplu din spital, fără să fie oprit de cei de la pază.

Pacienta dispărută are 63 de ani şi suferă de schizofrenie paranoidă. Boala psihică o face foarte vulnerabilă, spune familia. Aşadar, cei care o văd sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Dispariţie misterioasă la un spital de psihiatrie din Bucureşti. O pacientă a părăsit salonul şi nu s-a mai întors