Antena Meniu Search
x

Video O persoană a murit, iar alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce o maşină a fost proiectată în banca pe care stăteau

Tragedie în localitatea Suhaia, din judeţul Teleorman! Mai multe persoane care stăteau pe o bancă, în faţa unui magazin, au fost spulberate de un autoturism.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 08:17

Vezi și

Maşina era parcată pe un podeţ, în apropiere, iar şoferul a încercat să dea cu spatele pentru a ieşi pe şosea. Nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de un alt autoturism. Impactul a fost violent, iar maşina a fost proiectată în oamenii care stăteau de vorbă, pe o bancă.

Loviţi în timp ce stăteau pe bancă 

Trei persoane au fost rănite grav. Una dintre acestea a fost găsită în stop cardio-respirator de echipajele medicale sosite la faţa locului. Medicii au reuşit să-i recapete semnele vitale, însă în drum spre spital inima acestuia s-a oprit din nou, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O persoană a murit, iar alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce o maşină a fost proiectată în banca pe care stăteau