Antena Meniu Search
x

MISIUNE ÎNDEPLINITĂ! Poliţista care a găsit într-un bancomat bani aproape cât salariul ei pe o lună a reuşit să dea de păgubit

O poliţistă din Hunedoara a găsit o sumă de bani echivalentă cu salariul ei pe o lună! Nu s-a gândit niciun moment să oprească banii. În schimb, s-a gândit la uniforma pe care o poartă cu mândrie şi nu a avut linişte până nu a găsit păgubaşul.

Vezi și

Nu s-a gândit niciun moment să oprească banii. În schimb, s-a gândit la uniforma pe care o poartă cu mândrie şi nu a avut linişte până nu a găsit păgubaşul.

Un gest simplu, pe care poliţista Aurora Gabriela Vărzare de la Poliţia Locală Hunedoara l-a făcut din instinct. Nu a aşteptat nimic în schimb. Consideră doar că şi-a făcut datoria.

Nu este pentru prima dată când poliţista Aurora Vărzare găseşte bani, carduri sau acte în bancomatul de lângă sediul Primăriei. Dar recunoaşte că o sumă atât de mare nu a găsit vreodată.

Aurora Vărzare este poliţist local din 2014. Iar colegii au apreciat-o încă de la început.

Cei 1700 de lei uitaţi în bancomatul de lângă Primăria Hunedoara au fost returnaţi păgubaşului. Asta după ce poliţiştii au luat legătura cu banca şi au reuşit, cu ajutorul camerelor de supraveghere, să-l identifice pe cel care a uitat banii în aparat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » MISIUNE ÎNDEPLINITĂ! Poliţista care a găsit într-un bancomat bani aproape cât salariul ei pe o lună a reuşit să dea de păgubit