Antena Meniu Search
x

O sportivă din Alba Iulia şi-a înjunghiat iubitul

O sportivă din Alba Iulia ar putea ajunge la închisoare pentru că ar fi încercat să-şi omoare iubitul. Într-o criză de gelozie, tânara l-a înjunghiat. Tot ea a fost cea care a chemat salvarea.

Vezi și

 Cu ultimele puteri, bărbatul s-a târăt în faţa blocului, unde l-au găsit paramedicii în stare de şoc. Orbită de gelozie, atleta de 20 de ani şi-a înjunghiat iubitul în apartamentul lui. Era miezul nopţii când vecinii bărbatului au auzit scandalul.

Când a realizat ce a făcut, sportiva a sunat la 112. Deşi avea o rană adâncă în abdomen, bărbatul a găsit puterea să fugă din apartament şi să se târască pe stradă. De acolo l-a luat salvarea. La spital medicii l-au dus direct în sala de operaţii.

În faţa poliţiştilor, fata a recunoscut că şi-a rănit iubitul. Nu era prima lor ceartă violentă. Vecinii spun că nu trecea zi fără scandaluri provocate de tânăra extrem de geloasă.

Fata, atletă la un Club Sportiv din Alba, a fost deja reţinută pentru 24 de ore. Procurorii vor să o acuze de tentativă de omor şi să o trimită cel puţin 4 ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O sportivă din Alba Iulia şi-a înjunghiat iubitul