Antena Meniu Search
x

O tânără a murit chiar sub ochii copilului ei

Tragedie în Dâmboviţa. O tânără a fost lovită mortal de o maşină chiar sub ochii copilului ei de numai 5 ani, pe care îl ducea la grădiniţă. Din primele cercetări, se pare că cei doi traversau strada printr-un loc nepermis.

Vezi și

Medicii au resuscitat-o minute în şir, dar eforturile lor au fost în zadar. Mama a apucat totuşi să salveze o viaţă. Pe cea a copilului ei, pe care în ultima clipă l-a împins din calea morţii.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8, în această dimineaţă, în localitatea Răzvad din judeţul Dâmboviţa. Tânăra îşi ducea băieţelul la grădinţă, împreună cu soacra ei. Îşi ţinea copilul de mână.

N-a văzut însă că din dreapta venea o maşină. Şocat, tânărul de 27 de ani nu a mai putut decât să cheme salvarea.

Medicii au ajuns repede. Şi au resuscitat femeia minute în şir. Degeaba însă. Copilul a fost dus cu o ambulanţă la spital. Din fericire este în afara oricărui pericol.

Martorii spun totuşi că şoferul ar fi circulat cu viteză. În plus, oamenii acuză că în faţa grădiniţei nu există o zebră, cum ar fi normal. Poliţiştii vor stabili în scurt timp cine se face vinovat de producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O tânără a murit chiar sub ochii copilului ei