Antena Meniu Search
x

O tânără de 19 ani din judeţul Argeş a dispărut fără urmă de patru zile

O tânără de 19 ani din judeţul Argeş a dispărut fără urmă de patru zile. Ultima oară, fata a fost văzută în compania unei prietene şi a unui bărbat pe care îl văzuse pentru prima oară.

Vezi și

O tânără de 19 ani din judeţul Argeş a dispărut fără urmă de patru zile. Ultima oară, fata a fost văzută în compania unei prietene şi a unui bărbat pe care îl văzuse pentru prima oară.

Părinţii tinerei fac apel disperaţi către toţi cei care îi pot ajuta. Spun că Ramona nu avea niciun motiv să fugă şi se tem să nu fi picat victima cuiva. Ca un ecou, vorbele Ramonei răsună şi acum în inima mamei. Atât le-a mai rămas părinţilor. Amintirea şi speranţa.

De sâmbătă seara, părinţii nu mai ştiu nimic de fata de 19 ani. Au refăcut drumul fetei dar în zadar. De Ramona nu au mai aflat absolut nimic. N-a luat absolut nimic cu ea, decât telefonul şi-atât.

Plecase până la o prietenă. Acolo trebuia să cunoască un băiat, mai mare decât ea cu aproape 6 ani. La întâlnire ar fi ajuns. A stat câteva zeci de minute, la poveşti cu băiatul abia cunoscut. Apoi, ar fi luat-o înapoi spre casă.

El a intrat în scară la el, ea a luat colţul blocului şi de atunci n-a mai văzut-o nimeni. Au trecut patru zile de atunci şi nici un semn. Poliţiştii o caută acum în tot judeţul şi nu numai. Iau în calcul toate varianatele. Începând de la fuga de acasă, până la o eventuală sechestrare.

Adolescenta are 1,72 înălţime, aproximativ 60 de kilograme, păr şaten, până la umeri şi ochii căprui. Cine are informaţii despre dispariţia Ramonei este rugat să sune imediat la 112 sau anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri sociale » O tânără de 19 ani din judeţul Argeş a dispărut fără urmă de patru zile