Antena Meniu Search
x

O tânără din Caraş Severin a sunat la 112 şi a a anunţat că a fost răpită. Poliţiştii s-au mobilizat să o salveze, dar au avut o surpriză de proporţii

O tânără din Caraş Severin a sunat disperată la 112 şi a anunţat că a fost răpită. A dat indicii despre maşina în care se află.

O tânără din Caraş Severin a sunat disperată la 112 şi a anunţat că a fost răpită. A dat indicii despre maşina în care se află, culoarea acesteia, zona în care a fost luată de pe stradă, apoi telefonul s-a închis. Poliţiştii s-au mobilizat şi au plecat în urmărirea autoturismului.

Au identificat rapid maşina în apropierea zonei indicate de tânără, dar şoferul nu a vrut să oprească la semnalele oamenilor legii. A urmat o scurtă cursă de urmărire şi până la urmă şoferul autoturismului a fost imobilizat. Numai că, surpriză, poliţiştii au descoperit că nu era vorba despre nicio răpire. Femeia care sunase la 112 nici măcar nu se afla în maşină.

Poliţiştii au aflat cu stupoare că totul a fost o farsă pusă la cale de tânăra de 31 de ani, pentru a se răzbuna pe iubitul ei, şoferul maşinii. Cei doi se certaseră cu câteva zeci de minute înainte de apelul primit la 112.

Tânăra a fost amendată contravenţional cu 1.500 de lei, pentru oferirea de informaţii false la numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Caraş Severin a sunat la 112 şi a a anunţat că a fost răpită. Poliţiştii s-au mobilizat să o salveze, dar au avut o surpriză de proporţii