Antena Meniu Search
x

O tânără din Râmnicu Vâlcea a fost tunsă și violată de fostul iubit

Sechestrată, agresată sexual şi bătută la sânge de fostul iubit, o tânără din Râmnicu Vâlcea cere să i se facă dreptate.

la 16.08.2014, 20:38
Vezi și

 Sechestrată, agresată sexual şi bătută la sânge de fostul iubit, o tânără din Râmnicu Vâlcea cere să i se facă dreptate. Femeia, care este stabilită de 12 ani în Creta, le-a povestit în exclusivitate reporterilor Observator ororile prin care a trecut.

Acuză autorităţile elene că tratează cu indiferenţă cazul şi că ar tergiversa ancheta ca să îl apere pe agresor, cetăţean elen. De altfel, acesta este încă liber. Vă avertizăm, materialul conţine afirmaţii care vă pot afecta emoţional.

În faţa camerelor, Iuliana vrea să îşi ascundă chipul. Îi e ruşine şi se teme în acelaşi timp. Aceste fotografii sunt o dovadă vagă a ororilor trăite de femeie. Sunt făcute la distanţă de o săptămână de la agresiune. Pe 7 august, tânăra de 28 de ani a crezut că va sfârşi de mâinile celui care, timp de 5 ani, i-a fost iubit.

Joia trecută, femeia a ieşit la o cafea cu fostul iubit. Bărbatul a invitat-o în oraş ca să o convingă să se întoarcă la el. Refuzul pur şi simplu l-a scos din minţi. A lovit-o, a sechestrat-o în maşină şi, sub ameninţarea cuţitului, a dus-o într-o pădure unde a siluit-o timp de 6 ore. Scăpată din mâinile agresorului, femeia a început acum războiul cu autorităţile.

Alături de părinţi şi de sora ei, Iuliana este stabilită în Grecia de 12 ani. Are şi 2 copii mici. Stă cu frică în casă şi aşteaptă să i se facă dreptate. Mai ales că agresorul ei n-a fost reţinut. A dat doar o declaraţie pe propria răspundere că o va lăsa în pace.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O tânără din Râmnicu Vâlcea a fost tunsă și violată de fostul iubit

Breaking News

Românii, sfătuiţi să boicoteze vacanţele din Austria drept răzbunare pentru Schengen. Au lăsat acolo...

Românii, sfătuiţi să boicoteze vacanţele din Austria drept răzbunare pentru Schengen. Au lăsat acolo 40 de milioane de euro în 2021