Antena Meniu Search
x

O tonă de carne expirată ar fi putut ajunge mâncarea constănţenilor!

Aseară poliţiştii au descoperit şi confiscat marfa dintr-un magazin. Anchetatorii au ajuns acolo pentru că patronul este cercetat pentru evaziune fiscală.

Vezi și

 O tonă de carne expirată ar fi putut ajunge mâncarea constănţenilor. Aseară poliţiştii au descoperit şi confiscat marfa dintr-un magazin. Anchetatorii au ajuns acolo pentru că patronul este cercetat pentru evaziune fiscală. Bărbatul a fost deja reţinut pentru 24 de ore. Carnea va fi ridicată şi distrusă.

Sute de kilograme de carne expirată ar fi fost destinate constănţenilor. Din vitrine, ar fi trebuit să ajungă pe mesele oamenilor. Poliţiştii au reuşit să împiedice asta

Descoperirea a fost făcută întâmplător. Poliţiştii au ajuns în magazin după ce patronul acestuia a fost acuzat de evaziune fiscală. Oamenii din zonă spun însă că nereguli sunt demult. Şi că nu aveau încredere în marfă.

Toată carne a fost astăzi ridicată şi urmează să fie distrusă. Ieri, patronul magazinului a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, pentru evaziune fiscală. Şi la direcţia sanitar veterinară Constanţa s-a început o anchetă pe numele proprietarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tonă de carne expirată ar fi putut ajunge mâncarea constănţenilor!